Domjenci, catering i dostava

Posao i ukusna hrana oduvijek su bili savršen par, zar ne?

Kako bi uvijek mogli sklopiti dobar posao, ugodnu atmosferu i primamljivu hranu u isti paket, restoran Matrix nudi vam:

Uslugu organizacije domjenaka, poslovnih sastanaka te privatnih i poslovnih proslava
Catering za sve prigode
Dostavu hrane za djelatnike


Ponuda restorana uključuje bogatu ponudu dnevnih jela od sezonskih namirnica, à la carte ponudu, stotinjak vrsta vina za svaki ukus, pizze napravljene po tradicionalnoj talijanskoj recepturi, raznovrsnu ponudu sushija od najkvalitetnijih sastojaka te opcije za vegetarijance. Cijene jela kreću se između 40 i 80 kuna. Više o ponudi možete doznati kroz našu web stranicu.

Uz organizaciju poslovnih domjenaka, poslovnih sastanaka i poslovnih slavlja, stojimo na raspolaganju i za organizaciju privatnih proslava poput krštenja, pričesti i krizmi, od sada uključujući i nedjelju.

Nalazimo se na adresi Slavonska avenija 1B, u poslovnom središtu Matrix Office Parka, na putu između BMW Tomića i policije. Ondje vas čekaju moderan i prostran interijer, velika terasa u hladu, uvijek dostupan parking, ljubazno osoblje i kreativna kuhinja. Ukratko, sve što poslovna okupljanja diže na novu razinu.

Bilo da se odlučite za isprobavanje naših delicija kod nas, u prostorima svoje tvrtke ili negdje drugdje, imajte na umu da će vas uvijek dočekati ukusna jela koja su napravljena od svježih namirnica lokalnih proizvođača.

Za sve vaše upite i/ili rezervacije nazovite nas na broj 01 6231 394 ili pošaljite mail na info@restoran-matrix.hr.

Želim vam ugodan ostatak dana!
Matrix tim